• Als je moeilijk ter been bent hoef je niet naar Helios te komen, nee, dan komen we bij jou om je te eren dat je 70 jaar lid van Helios bent. Na overleg met beide zoons, Mark en Ewald Kattenbeld zijn we op Koningsdag naar Ludgerus gegaan. Daar woont Eef al weer vier jaar. Voor degene die Eef niet kennen, hier een klein overzicht wat Eef zoal voor Sv Helios betekend heeft.

  Als 12 jarige maakte Eef in 1953 de overstap van Go-ahead amateurs naar onze vereniging. Zoals Eef zegt, dat moest toen van de kapelaan. Je bent Katholiek, dus hoor je lid te zijn van een (toen nog) Katholieke vereniging.

  Eef heeft in het begin gekeept en kater gevoetbald in het eerste.

  Na zijn voetbal loopbaan is Evert leider geweest bij de a -jeugd en de kampioenschap in de hoofdklasse meegemaakt in seizoen 1974-1975. Eef heeft ook het kampioenschap van het 1 e  meegemaakt onder trainer Hanskamp en trainer John van Dijk in het seizoen 1994-1995.


  Eef is heel belangrijk geweest bij de bouw van onze kantine op Colmschate-zuid. Aannemersbedrijf Koopman bouwde de kantine. Eef werkte daar en werd daarom ook coordinator van de bouw. Geen wonder dat Eef lid van verdienste werd.


  Eef krijgt ook in aanwezigheid van beide zoons Mark en Ewald het Helios speld en de oorkonde uitgereikt door voorzitter Gerard Kok.
  En kreeg ook nog de nieuwe sjaal uitgereikt door Anton Kok.