• 10 nov. 2019 - Derde helft met Stampot Buffet na de wedstrijd SVHelios - Warnsveldse Boys

4 nov 2019
  • Na de wedstrijd van SV Helios 1 tegen Warnsveldse Boys 1 op zondag 10 november organiseren wij om 17.00 uur een extra gezellige derde helft. Er staat een heerlijk stamppotbuffet klaar waar je vooraf voor kunt opgeven. Om de sfeer er extra goed in te brengen zal er ook een DJ aanwezig zijn.

Naast dat wij graag voetballen pakt ook menig een graag de microfoon en kennen wij o.a. heel wat Andres, Tinos en/of Jannesjes onder ons. Dan is zondag 10 november de gelegenheid om je te laten horen!!!

Kosten voor het stamppottenbuffet zijn €5 p.p. Keuze uit Boerenkool & Hutspot uiteraard zal ook de jus, spek en worst niet ontbreken.

Opgeven kan via vereniging@svhelios.nl of persoonlijk bij, Djeremy Waslander, Marcel Groot Hulze of Grace Brok.