• Afscheid van vrijwilligers en onderscheiden jubilarissen op ledenvergadering 25 november jl.

3 dec 2019
  • Tijdens de algemene ledenvergadering hebben we een aantal vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

• We bedanken Bernadette Tuinenga en Joyce van der Vegt voor hun goede werk als kledingcommissie. En fijn dat met Monique Vrielink en Mirjam Verwijk het overnemen.

• We bedanken Edwin Lieftink en Marcel Groothulze voor hun uitstekende werk als kantinecommissie.

• Dennis Wennink en Marco Saadhoff worden bedankt voor hun jarenlange bijdrage als Coördinator Pupillen.

• We feliciteren Stefan Kappert (links) met zijn 25 jarig jubileum als lid van SV Helios. Anton Kok (midden) feliciteren we met zijn 60-jarig jubileum, en Jan Spithoven (rechts) wordt gefeliciteerd met zijn inmiddels 61-jarig jubileum, omdat hij vorig jaar tijdens de ALV in het buitenland was.

• Hans Kobus wordt benoemd als lid van verdienste. Hans is o.a. het langst zittende bestuurslid geweest, maar staat ook al meer dan 40 jaar trouw achter de bar.