• Eindelijk is het zover! Op woensdag 9 juni wordt bekend gemaakt wie de ‘Club van het Jaar 2021’ zal worden.

Ondanks de versoepelingen rondom het Corona virus is besloten geen publiek toe te laten. Helaas is het dan ook niet mogelijk om leden/fans mee te nemen naar de award uitreiking, maar via een livestream kan je alles meebeleven en zelfs mooie prijzen verdienen!

Vind je het niet erg om af en toe in beeld te komen en wil je kans maken op mooie prijzen, gebruik dan onderstaande link:

Launch Meeting - Zoom
    (Meeting ID: 973 1421 3321 Passcode: 729418)

Liever gewoon mee kijken? Dat kan natuurlijk ook, gebruik dan onderstaande link:

vimeo.com/event/1028361/4375610069

De award uitreiking start om 20:00 uur en is om 21:30 uur afgelopen.

Speciaal voor deze gelegenheid zal de kantine van SV Helios geopend zijn. Dus heb je zin om te komen kijken en ons te komen aanmoedigen op afstand: Je bent van harte welkom! We maken er samen een gezellig avond van. Deuren zijn geopend vanaf 19:30 uur.