• Het voetbalseizoen is weer van start gegaan en ook het clubhuis is weer open. Daar zijn we zeker blij mee. Maar het coronavirus is nog niet weg dus vraagt het bestuur aan ieder om mee te werken en de regels te volgen.

Kantine:
    We moeten de horeca protocollen opvolgen. Met onderstaande QR code kunt u zich aanmelden voordat u de kantine in gaat. Zie  instructies naast de QR code.

Kleedkamers:
    - gebruik desinfectering spuitbus bij binnenkomst complex.
    - Voor alle senioren teams zijn (indien mogelijk) twee kleedkamers per team gereserveerd, zie
      kleedkamer indeling bij binnenkomst.
    - Volg de looprichting
    - er wordt van alle leiders van zowel thuis als uitspelende ploeg verwacht dat zij de
      kleedkamer schoon achterlaten En de aanwezige spuitbussen gebruiken om banken
      en doucheknoppen schoon te spuiten. Andere ploegen na u komen dan in een zo
      schoon mogelijke ruimte.

Tribune en veld:
    - op de tribune alleen gaan zitten op de daarvoor aangeven open plekken.
    - staan is verboden
    - ga rond het veld op 1,5 meter van elkaar staan.

Bestuursleden zijn geen Boa’s, maar we kunnen ze wel op bezoek krijgen.

Voorkom dus problemen. We gaan ervan uit dat u meewerkt, want gezondheid gaat boven alles.

• Voor je de kantine gaat betreden moet er eerst een gezondheidscheck gedaan zijn. Je kan dit doen door de QR code hiernaast te scannen op je telefoon. Je krijgt aan het einde van de vragen het bericht of je naar binnen kan.Dit bericht moet je kunnen tonen aan de medewerker van deze horecagelegenheid. Een tip is om een foto van dit bericht te maken zodat je niet iedere keer de check moet doen. Deze check is alleen voor vandaag geldig.

- Lukt het niet op je telefoon dan kun je de gezondheid check doen op de papieren versie die hier aanwezig is.
    - Wil je iets kopen en dit buiten nuttigen dan kan dit, je moet de kantine wel direct verlaten na je aankoop.
    - Wil je iets in de kantine nuttigen dan kan dit natuurlijk ook. Je moet dan altijd zitten en de stoelen mogen niet verplaatst worden.

Alvast dank voor je medewerking en veel plezier toegewenst.