• Coronabeleid

COVID-19/CORONA beleid bij SV Helios

Naar aanleiding van de nieuwe regels die gisteren bekend zijn geworden in Den Haag, is hieronder ons (aangepast) beleid.

Bij binnenkomst staan er desinfectie middelen bij de ingang, deze ook graag benutten.
    De kantine is gesloten voor de horeca.(Onze stichting “Wijk voor elkaar” mag van de gemeente wel haar maatschappelijke functie blijven bekleden.)
    Er zijn op het terrein looproutes aangegeven waar mogelijk. Wij verzoeken u dringend deze te volgen.

Uiteraard gelden bij ons ook gewoon de algemene RIVM richtlijnen waaronder bijvoorbeeld de 1.5 meter afstand regel. Via deze link kunt u de regels nalezen. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen

Tot nadere order is er geen competitie meer.

Alle teams t/m JO17/MO17 zijn welkom voor de trainingen. Spelers van 18 jaar en ouder mogen niet in teamverband trainen! Vanwege de “avondklok”, stoppen alle activiteiten/trainingen om 21:30. Er zal een aangepast training schema op de site komen uiterlijk zondag 24-01-2021. Deze zal dan gelden vanaf maandag 25-01-2021 tot nader order.

Tijdens de trainingen zijn alleen de spelers, trainers en leiders welkom op het terrein van SV Helios, dus verder zijn er geen toeschouwers toegestaan.

Kleedkamerbeleid:
    Kleedkamers zijn gesloten!
    Misschien overbodig, maar als er Corona is geconstateerd bij een teamlid horen wij dat uiteraard graag meteen.

Verder willen wij iedereen vragen om het “het gezonde verstand” te blijven gebruiken. Bestuursleden zijn geen Boa’s, maar we kunnen Boa’s wel op bezoek krijgen. Voorkom problemen. We gaan ervan uit dat u meewerkt, want gezondheid gaat boven alles.

Als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken via ons e-mailadres : bestuur@svhelios.nl

Wij wensen iedereen veel voetbal plezier en laten we hopen dat we dit seizoen “gewoon” kunnen afmaken!

Met vriendelijke, sportieve groeten,
    Bestuur SV Helios.