• *UPDATE 16-01-2022*

COVID-19/CORONA maatregelen bij SV Helios

Naar aanleiding van de nieuwe regels die bekend zijn geworden in Den Haag, zijn hieronder onze maatregelen.

Het is weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.

• Kantine is niet open, wel kan weer het consumptie-afhaalloket worden gehanteerd. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij wel een mondkapje dragen.
    • Kleedkamers blijven gesloten tot nadere berichtgeving van ons.
    • Publiek is niet welkom.

Vervolg competitie
    Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen. Voor het vervolg van de competitie zetten we nu in op het weekend van 29 en 30 januari. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen. Na de persconferentie van de 25e hopen we meer duidelijkheid over het verloop van de competitie te kunnen geven.

Wij wensen iedereen veel voetbalplezier!
    Met vriendelijke, sportieve groeten,
    Bestuur SV Helios.