• Vorig seizoen dachten we, we organiseren een ‘dank je wel avond’ aan het eind van het seizoen, maar vanaf 13 maart ging alles ineens anders. De komende weken gaat het gebeuren, beker en competitie gaan van start, niets is normaal, overal moet scherp op toegezien worden dat alles coronaproof is. De kleedkamerindeling, gebruik kantine etc. etc. Allemaal extra belasting boven op het normale.

Dan komt de vraag, wanneer organiseren we nog een vrijwilligersavond?
    Op dit moment is het duidelijk dat dit niet verantwoord is en hebben we het besluit genomen het op korte termijn niet te doen. Zodra de situatie rondom Corona verbeterd is, zullen we dit weer oppakken. Erg jammer want onze vrijwilligers bedanken en waardering geven vinden we erg belangrijk.

Wat veel vrijwilligers in de afgelopen periode hebben gedaan en nog zullen doen In de komende periode is geweldig en laat ook weer zien dat een club sterk is als je elkaar nodig hebt. De uitdagingen die er zijn om alles zo Corona proof mogelijk te organiseren vergt veel van jullie als vrijwilligers. Tevens zijn er veel onzekerheden, waardoor ook de financiële impact voor onze club nog niet duidelijk is. Onze volgende uitdaging wordt een algemene ledenvergadering te organiseren op een verantwoorde wijze. Dit is belangrijk omdat in deze turbulente tijd, we het belangrijk vinden om onze leden te betrekken bij de uitdagingen van onze club. U hoort van ons..

Het bestuur sv Helios.