• Al vele jaren hebben wij bij Helios een evenementencommissie die o.a. de voor ons bekende Bingoavonden en de Foute avonden hebben georganiseerd. Deze groep vrijwilligers helpt ook bij de jaarlijkse oliebollenactie. Al deze activiteiten en ook die van de vorige Grote- clubactie en donaties hebben er voor gezorgd dat er nu aardig wat geld bijeen is gespaard zodat we weer dugouts op veld 2 hebben en hopelijk de komende zomermaanden dugouts op veld 4 kunnen plaatsten.

  De grote clubactie heeft er voor gezorgd dat er nieuwe douchekoppen zijn geplaatst. Geweldig dat deze vrijwilligers er zijn en zo zie je maar weer dat vrijwilligerswerk loont…..
  Zonder hen hadden we dit niet voor elkaar gekregen.

  Voor wat betreft de dugouts op veld 4 zijn we er nog niet helemaal en hopen bij onze volgende activiteit zoveel bij elkaar te krijgen dat ze in de zomer kunnen worden geplaatst. 
  De evenementencommissie is bezig om het programma van 2023 samen te stellen. Als bestuur zouden we het mooi vinden als er meer  activiteiten voor de jeugd georganiseerd gaan worden bijvoorbeeld een pannenkoeken-of appeltaart toernooi.  Toernooien waar in het verleden de ouders erg bij betrokken waren en wat zou het mooi zijn als dit weer zou gaan gebeuren. Als u zich hiervoor opgeeft dan wil de evenementencommissie u hierbij steunen. 
  Wilt u helpen deze activiteiten te organiseren? Heeft u vragen hierover? 
   
  Mail dan naar vereniging@svhelios.nl