• Afgelopen zaterdag vond de finaleronde plaats van de SV Helios HerfstCup. In 4 speelronden werd er in 5 categorieën gestreden voor de eer en een mooie bokaal.

Alle teams werden per categorie gemixt en zijn onderling wedstrijden gaan spelen. Elke zaterdag weer in nieuwe samenstellingen. Per wedstrijd kon iedere speler punten verdienen. Bij winst 4 punten, gelijkspel 2 punten en bij verlies een punt voor de moeite. Zo was er elke zaterdag weer een nieuw winnend team.

Daarnaast werden de punten van de 4 zaterdagen per speler bij elkaar opgeteld om tot een totaalstand te komen. Dit resulteerde in een spannend slot, want in 2 categorieën moest zelfs de allerlaatste wedstrijd de beslissing brengen.

Helaas kon i.v.m. met een noodverordening ronde 4 van de JO17 / JO19 categorie geen doorgang vinden. Hopelijk kan deze later dit jaar nog plaatsvinden.

Uitslagen:

Mini en JO8: 1: Milan  2: Jesper  3: Didier
    JO9 en JO11: 1: Justin  2: Oskar  3: Bram
    JO13: 1: Finn  2: Job  3: Ralph
    JO15 en MO15: 1: Timon  2: Maud  3: Levi

Technisch Hart SV Helios.