• Het zal menigeen zijn opgevallen dat Helios 1 het komende seizoen zal in gaan met een aantal versterkingen.

Vier van de vijf jongens hebben een Helios-verleden en kennen de clubcultuur, dus helemaal nieuw zijn ze niet. Het is natuurlijk altijd mooi als oud-spelers (alhoewel oud) terugkeren bij de gezelligste en voor ons allen mooiste amateurclub van Deventer.

We zijn dan als vereniging ook zeer blij met deze aanvullingen, allemaal jongens die perfect bij onze vereniging passen.

-          Fabian Put komt over van CSV Apeldoorn en zal komend seizoen ook als trainer (JO19-1) actief zijn binnen onze vereniging, daarnaast zal hij een trainerscursus gaan volgen. Fabian kwam in de jeugd over van Koninklijke UD en maakte al op jonge leeftijd zijn debuut in het 1e en bleek een sta in de weg voor menig spits, daarna maakte hij de overstap naar Rohda Raalte maar kiest nu voor de gezelligheid en de club die hem altijd heeft bezig gehouden. Fabian speelt nu behoorlijk wat jaren centraal achterin.

-          Djeremy Zandvliet komt na 9 jaar weer terug op het oude nest. Na wat jaren in de jeugd bij PEC Zwolle en de beloften bij GAE bleek het profvoetbal er voor Djeremy niet in te zitten en ging hij terug naar Rohda Raalte, waar hij menig doelpunt maakte of voorbereidde. Djeremy doorliep de hele jeugd van Helios en we zijn dan ook heel blij dat hij weer terug is. Djeremy is een echte rechtsbuiten.

-          Jarmo van ’t Hof, wie kent hem niet. Na 10 jaar Colmschate weer terug bij de club waar hij zijn hele jeugd doorliep. Eindelijk kunnen ze samen voetballen, Jarmo en Glenn. Jarmo is een topschutter gebleken op de amateurvelden in Deventer en omstreken en hoopt er komend seizoen bij Helios weer een hoop in het mandje te mogen leggen. Jarmo speelt in de punt voorin.

-          Jeray Galanggadjir keert na 4 jaar terug. Hij doorliep de jeugd van Helios niet, maar kwam destijds over van Sv Schalkhaar en haakte meteen aan bij het eerste elftal. Jeray lag direct goed in de groep en dat is ook de reden dat hij nu overkomt van RDC. Jeray kan op verschillende posities uit de voeten in de achterhoede. Ook Jeray kent net als de andere jongens hierboven de club en dat ook hij terugkeert zegt genoeg over de ambities en de aantrekkingskracht van Helios 1.

-          Jarno van den Bos komt over van de beloften van GAE. Voor veel spelers van Helios 1 geen onbekende, maar voor veel leden misschien wel. Jarno doorliep zo’n beetje de hele jeugd bij Sv Colmschate waarna hij vier jaar geleden de overstap maakte naar GAE, maar tot een debuut in het 1e elftal kwam het niet. Mede door een beenbreuk moest hij maanden toekijken. Jarno is geen onbekende voor trainer Decheiver en kiest mede daarom voor Helios. Jarno speelt nu al een aantal jaren op rechtsback, maar kan op meerdere posities uit de voeten.

Het 1e elftal heeft een verzoek bij de KNVB ingediend of het mag instappen in de zaterdag 3e klasse, zo niet dan zal het moeten starten in de 4e klasse. Over de ambities is in ieder geval niets dan twijfel.

Allen welkom (terug) bij SV Helios.

Technisch Hart.