• Na de eerste competitienederlaag van het seizoen vorige week bij Hellendoorn (zie de foto's!) kwam zaterdag FC Ommen op bezoek. Ommen staat op de vijfde plek en bleek een behoorlijk taaie tegenstander. In de eerste helft werd er door beide ploegen gezocht naar ruimte, maar bleven echt grote mogelijkheden uit. Vlak voor rust kreeg Helios de grootste kans, maar deze werd helaas overgeschoten en dus gingen we met een 0-0 stand aan de thee. 

   

  De tweede helft veranderde het spelbeeld. Helios werd sterker en kreeg steeds meer kansen. Uiteindelijk was het Sven die op de rand 16 de bal kreeg van Sesay en zuiver raak schoot: 1-0. 

  Na deze goal pakte Helios door en wilde het de voorsprong uitbreiden. Dat lukte uit een corner. Mats sneed de bal goed aan en Rodney kopte onberispelijk binnen: 2-0.

   

  Daarna zijn de mannen van Marco Waslander niet meer in de problemen gekomen en kon de wedstrijd rustig worden uitgespeeld. Na afloop bleek dat zowel Hellendoorn als Oranje Nassau hun wedstrijden niet hadden gewonnen. Dit betekende dat Helios de koppositie weer heeft heroverd en dat het de eerste periode heeft gepakt! ‘s Avonds stond er een etentje op de planning, dus kon de overwinning goed gevierd worden.

  Een mooie beloning van een uitstekende seizoensstart en hopelijk op naar meer!