• SV Helios indelingstrainingen jeugd van start vanaf zaterdag 10 april

(ook voor eventuele nieuwe leden van buitenaf)

Vanaf zaterdag 10 april gaan we starten met de indelingstrainingen om de teams voor volgend seizoen te kunnen vormgeven. Dit doen we om een zo goed mogelijk totaal beeld te krijgen van de jeugdspelers binnen onze vereniging, naast de info die we natuurlijk al hebben gedurende dit lopende seizoen (zover dat mogelijk is). Dit gaan we doen voor de volgende zaterdagen in April: 10, 17 en 24. Al deze trainingen zullen plaatsvinden op ons hoofdveld (kunstgras), bij veldwijziging horen jullie dat op de zaterdag zelf.
    Deze trainingen worden gegeven door de voor het volgende seizoen aangestelde trainers.

Wij gaan er vanuit dat al onze jeugdleden hieraan deel zullen nemen, jullie trainers zijn al op de hoogte. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dat dan graag communiceren met je huidige trainer/leider.

Wil jij ook graag bij Helios komen voetballen en hieraan deelnemen, geef je dan op via onderstaande emailadressen, zodat we op de hoogte zijn. In verband met corona moeten we namelijk nog steeds weten wie er aanwezig zijn.

Mini’s, JO8 t/m JO13: pupillen@svhelios.nl
    JO15 t/m JO19: junioren@svhelios.nl

Schema indelingstrainingen:

JO8/JO9/JO11 van 09.00u tm 10.00u.
    JO13 van 10.15u tm 11.15u.
    JO15 van 11.30u tm 13.00u.
    JO17/JO19 van 13.15u tm 14.30u.

Uiteraard worden tijdens deze trainingen de Corona-regels in acht genomen.

Sportieve Groet,
    Technisch hart SV Helios.