• In Memoriam
    Ben Vroklage, 74 jaar

Ons bereikte het droevige bericht dat Ben Vroklage, vader van oud voetballer en leider Patrick, op 74 jarige leeftijd is overleden.

Ben heeft verschillende functies gehad binnen onze vereniging. In 1976 werd hij in de periode tussen Jo Hulsebos en Johan Borghuis voor een jaartje waarnemend voorzitter. In de jaren daarna heeft hij als bestuurder de voorbereiding en de overgang van de Rielerenk  naar Colmschate meegemaakt. Ook was Ben bestuurder in de periode van het 75 jaar bestaan van onze vereniging. In die periode heb ik veel en fijn samengewerkt met Ben.

Wie herinnert zich niet de mooie feestavond in de Aanleg te Almen. Voor 600 mensen was er geen zaal meer te krijgen in Deventer, dan maar naar Almen. Jeetje; zie je het al voor je! De vrouwen mogen rijden, nee…. dat moet anders. Gesprekken met de DETO gevoerd en daarna reden er op die avond 8 bussen door heel Deventer om iedereen op te halen en daarna weer terug te brengen.

Ben zijn grootste hobby was de muziek, speelde in de Heliosband en speelde tot voor kort nog in een band in Deventer tot het niet meer kon.

We wensen de familie veel sterkte de komende tijd.

Gerard Kok, Voorzitter