• We zitten momenteel in een ongekende en onzekere situatie, al lijken de eerste groene grassprietjes aan de horizon te verschijnen. En hoop doet leven, dus daar houden wij ons aan vast!

Normaal gesproken zouden we nu al gestart zijn met de indelingstrainingen voor de jeugd van onze vereniging met het oog op komend seizoen. Dit kan nu door de corona-crisis helaas niet doorgaan.
    Om de uiteindelijke indelingen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen gaan we het als volgt aanvliegen.

Zodra we vanuit de instanties groenlicht krijgen en we de velden op mogen gaan we starten met de indelingen. De trainers van de selectieteams voor komend seizoen zijn bekend en zij zullen dan met de nieuwe groep aan de slag gaan. Alle leden van de JO9 t/m de JO15 zullen worden uitgenodigd voor een aantal onderlinge indelingswedstrijden. Om een zo goed mogelijk beeld van ieder individu te krijgen en eindelijk tot een zo eerlijke mogelijke indeling te komen.

Voor de JO17 & JO19 zullen de selectietrainers zelf de spelers uitnodigen die in aanmerking komen voor de selectieteams.
    Wanneer? Dat kunnen wij natuurlijk ook niet invullen, maar wij hopen zo snel mogelijk. Stel we mogen pas in juli de velden op, dan gaan we in juli starten.

Wij kunnen nu geen toezeggingen doen met een datum waarop we de indelingen bekend gaan maken, dat zou zo maar augustus of zelfs later kunnen zijn. Ons uitgangspunt is om voor 31 juli alle teams rond te hebben, of dat gaat lukken is dus nog maar de vraag. Wij zijn volledig afhankelijk van de instanties boven ons en hen zullen we volgen. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van onze leden en vrijwilligers voorop!

We doen ons best om jullie op de hoogte te houden en wellicht kunnen we in mei weer met een nieuwe mededeling komen met hopelijk een mooier vooruitzicht.

Blijf zoveel mogelijk thuis, let op elkaar en blijf gezond!
    Technisch Hart Sv Helios