• Het is de zomerkamp commissie gelukt om dit jaar, i.p.v. zomerkamp een kick-off dag voor de pupillen te organiseren. Een zomerkamp in deze tijd is omgeven met allerlei moeilijkheden, slapen in gesloten omgeving etc. moeten we dat wel doen, liever niet werd er besloten, maar wat dan wel?

  Daniëlle van Daalen en Marco Evers zijn er even voor gaan zitten en hebben een mooi alternatief bedacht voor onze pupillen. Een kick-off dag moet het worden! Alles op één dag en in de buitenlucht, de eerste week van school is tenslotte al druk genoeg.

  Een goede keus, want het weer was geweldig. In totaal hebben er 56 pupillen aan meegedaan, van Mini’s tot spelers van de JO11 teams. Na ontvangst met een stroopwafel en ranja werd er in de ochtend en middag een voetbaltoernooi en zeskamp gehouden. Dit alles onder begeleiding van de aanwezige leiders, trainers en ouders. Bedankt voor jullie hulp!

  Natuurlijk werd er ook gedacht aan de magen van de kleintjes en hun begeleiders. Stipt 12 uur kwamen de eersten al aan in de kantine en werd er in de keuken friet en frikandel gebakken. Onze voorzitter stond achter de frituurpan. Samen met hulp van de vrijwilligers, die kantinedienst hadden kregen onze pupillen de lunch. Het luchtkussen was helaas een beetje laat, maar uiteindelijk toch gekomen en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt.

  Moe gestreden werd binnen no-time met hulp van de kinderen aan het eind alles opgeruimd. Daniëlle maakte de winnaars bekend, die beloond werden met snoepjes of een zakje chips.

  Namens het bestuur wil ik Daniëlle en Marco bedanken voor het organiseren van deze dag. Verder iedereen bedankt, die deze dag heeft mogelijk gemaakt.

  En hopelijk volgend jaar weer een echt zomerkamp…….