• Het kwik daalde naar standje Antarctica, de sneeuw die viel bedekte onze velden met als gevolg dat helaas het zaterdagprogramma geen doorgang kon vinden. De kachel thuis ging wat hoger, de warme koppen thee waren niet aan te slepen en de Playstations draaiden overuren.

Maar niet voor onze JO15-1! Zij staken namelijk de handjes uit de mouwen! Onder barre omstandigheden trotseerden de mannen van trainers Stefan Brouwer en Harm-Jan Bouwmeester de kou. Waarom? Om nieuwe leden te werven. Als ware Vikingen lieten zij zich niet tegenhouden door een beetje kou, ijs of sneeuw.

Op initiatief van het Technisch Hart met ondersteuning van het Bestuur is SV Helios een grote ledenwervingsactie gestart. Daarvoor is door een van onze vrijwilligers een prachtige flyer gemaakt. Het doel van de actie is om nieuwe voetballers bij onze mooie club te verwelkomen.

Het bestuur en het Technisch Hart dankt de mannen van de JO15-1 voor hun harde werk. We zijn er trots op dat deze spelers hun steentje bijdragen aan de toekomst van SV Helios. Klasse! Een lekkere bak warme choco hebben ze al gehad maar dat patatje krijgen ze ook zeker nog zodra het weer kan.