• Helios Mini's

  • Wat is nou een vereniging zonder de mini's. Onze toppers beginnen onder begeleiding van onze ervaren trainers en enthousiaste ouders.

    We gaan spelenderwijs de voetbalskills ontwikkelen op hun eigen tempo en niveau. Met een gezonde portie plezier trainen we samen naar een écht SV Helios voetbaldiploma toe. Omdat wij graag zoveel mogelijk mini's bij onze club willen verwelkomen, bieden wij onze trainingen gratis aan!!! 

    De Mini- trainingen zijn iedere woensdag van 15:00 - 16:00 uur en iedere zaterdag van 09:00 - 10:00 uur. Wij hopen natuurlijk dat alle ouders gezellig mee komen. Kunnen ze zien hoe hun kids al voetballend motorische en sociale vaardigheden aanleren die ze nodig hebben in hun toekomstige (sport)leven. Misschien wel als basis van een glansrijke voetbalcarrière…Kachel, Koffie en Wifi aanwezig! 

    Iedere training  sluiten we in ons clubhuis af. Na het harde werken op het veld krijgen de kinderen een bakje fruit om de broodnodige energie weer aan te vullen. Ouders kunnen onder het genot van een bakje koffie nog even napraten over de training.  

    Kom jij ook bij ons voetballen? Superleuk! Stuur een mail naar voetbal@svhelios.nl en wij nemen contact met je op!