• Vandaag moest nog even gewonnen worden van ST Reunie/GSV 63 en dan zou het kampioenschap binnen zijn. De basisspelers dachten “laten we maar snel een einde maken aan alle illusies en wederom snel scoren dan is de “druk” eraf” en zo gezegd zo gedaan: binnen een minuut lag hij er alweer in en na 25 minuten stond de 0-3 al op het scorebord. Dus een wedstrijd is het nooit geworden. De wedstrijd werd van kwaad tot erger door de vele wisselingen en allemaal willen scoren in de kampioenswedstrijd. Schoten van 30 meter, acties tot ver achter de achterlijn, iedereen dacht bij Barcelona te voetballen. De wedstrijd eindigde net zo slecht als het meegebrachte vuurwerk, dat na het laatste fluitsignaal werd afgestoken om het vieren. Het mooiste was misschien wel het compliment van de trainer van de tegenpartij “dit is de beste ploeg die ik in jaren gezien heb” .

Ik denk dat de trainers, leider en natuurlijk niet te vergeten de grensrechters meer dan tevreden kunnen terugkijken op een goed seizoen met merendeels goede overwinningen en 1 schlemielige nederlaag wat eigenlijk wel een klein smetje was maar wel een goede wake-up call. Resumerend maak je veruit de meeste goals als team namelijk 57; dat zijn er 20 meer dan je achtervolgers. Je krijgt 13 goals tegen waarvan 4 in één wedstrijd. Alle verslagen teruglezend gemiddeld 1,5 kans tegen dus kun je zeggen: een puik resultaat. Over het algemeen kun je zeggen dat bijna iedereen wel weer 10% beter is geworden dus dit belooft wat voor de komende seizoenshelft. Het enige waar wel aan gewerkt kan worden, zijn de standaard situaties tegen, zoals corners en vrije trappen, die in de 16 meter komen want statistisch gezien kwamen daar de meeste tegengoals uit.

Het belangrijkste wat je week in week uit weer ziet en ook op trainingen (die nauwelijks geskipt worden door de spelers) is het spelplezier en de wil om beter en beter te worden om elkaar naar een hoger niveau te krijgen; dus complimenten voor de trainers en leider om de jongens week in week uit scherp te krijgen en op naar een hopelijk nog beter voorjaarsseizoen.