• ”Samen staan we sterk“
    een jaar geleden ging het scorebord kapot en als je dan even niet het geld hebt (€3.500) om een nieuwe te bestellen dan zijn er altijd leden die de koppen bij elkaar steken om hier wat aan te doen. Onze grote dank gaat uit naar de bingo dames en de oliebollenbakkers. Zij hebben er voor gezorgd dat meer dat 60%  van dit bedrag werd binnengehaald. Dat gaf het bestuur de ruimte om dit bedrag aan te vullen.
    Zo zie je maar weer, “Samen staan we Sterk”. En nu maar hopen dat we deze in het nieuwe seizoen kunnen gaan gebruiken.

Geweldig om te zien hoe de eerste week is verlopen om weer te gaan trainen. Natuurlijk, alles gaat niet in een keer goed, maar als je elkaar kunt en durft te  corrigeren, en het van elkaar aan kunt/wil nemen, dan komen we gezamenlijk heel ver. Ook kunnen de senioren weer gaan trainen waardoor het schema weer moest worden aangepast.
    Geweldig om te zien dat enkele mensen hier oog voor hebben en de organisatie goed hebben opgepakt en laat zien waar een VERENIGING groot in kan zijn.
    Dank jullie wel allemaal.
    Namens het bestuur, Gerard Kok.

Foto volgt...