• Normaal gesproken zouden wij jullie willen verwelkomen op onze traditie getrouwe nieuwjaarsreceptie, maar helaas is dat niet mogelijk uiteraard. Alles is in 2020 door alle beperkingen anders verlopen dan we hadden gehoopt.  Toch hebben we ook mooie momenten beleefd. Vele vrijwilligers hebben het afgelopen jaar ervoor gezorgd dat we toch hebben kunnen trainen en dat de jeugd onderling partijen hebben gespeeld.  Bij de senioren ging dat toch moeilijker, maar ook die zijn creatief omgegaan met de beperkingen die hen zijn opgelegd. We zijn nog lang niet verlost van alle beperkingen, maar we hopen dat we in het voorjaar weer aan de bak kunnen.

Ook in deze moeilijke tijd hebben vele vrijwilligers naast het voetbal niet stilgezeten en meegewerkt aan o.a. de verandering in kantine, onderhoud van de velden, de grote clubactie, olliebollen actie etc. etc. etc.

Ook alle sponsoren die in deze moeilijke tijden ons trouw zijn gebleven willen wij nogmaals bedanken uiteraard, wij hopen ook in de toekomst op jullie steun te kunnen blijven rekenen!

Een vereniging zonder Sponsoren, leden en vrijwilligers is geen vereniging!!

Voor nu wensen wij jullie allemaal een sportief, gelukkig en bovenal een gezond 2021.

Met vriendelijk(sportieve) groeten,
    Bestuur SV Helios.