• Ondersteuning  voetbalschool voor spelers en trainers jongste jeugd tot en MET JO13.

Donderdag 16 mei is een samenwerkingsovereenkomst tussen Noncha Soccer Intelligence (NSI) en

SV Helios getekend. NSI is een voetbalschool welke al op meerdere locaties actief is in Nederland. Oprichter van NSI is Jay Hoft (zie foto). De handtekeningen werden gezet door Jay Hoft en Gerard Kok, voorzitter en onder toeziend oog van jeugdvoorzitter Harm Jan Bouwmeester.

De Technische Commissie is erg blij met deze mooie aanvulling binnen onze vereniging, voor de uitbreiding van de kennis en techniek van onze leden. De voetbalschool start 1 september

NSI gaat als voetbalschool Helios helpen met het geven van techniektrainingen en het begeleiden van onze vele (jeugd)trainers van de jongste jeugd tot en met de 013. Zo zullen spelers in bovengenoemde categorie├źn periodiek naast hun reguliere training ook specifieke techniektrainingen aangeboden krijgen.

Voor de trainers zal er periodiek een train-de-trainer avond worden georganiseerd om deze ook naar een hoger niveau te krijgen.

We hebben in eerste instantie een contract afgesloten voor het seizoen 2024/2025 waarbij we in de winterstop de samenwerking gaan evalueren. Over de concrete invulling zullen wij trainers, spelers en ouders tijdig inlichten.