• De afgelopen periode hebben medewerkers en vrijwilligers van Wijk voor Elkaar en SV Helios niet stilgezeten.

De kantine is flink aangepakt, de bar is geverfd, er is flink opgeruimd, het groen rond het kunstgrasveld weggehaald, de oude houten meubels van de kantine voorzien van een beschermende laag zodat ze buiten op het terras gebruikt kunnen worden. Is men begonnen met de aanleg van de bootcampplek en zijn er veel nieuwe activiteiten in ontwikkeling of worden opgenomen in het aanbod van Wij(k) voor elkaar.

Gezamenlijk zijn we bezig geweest om het trainen weer mogelijk te maken. Hebben aanpassingen gedaan die passen bij onze ambitie om naast de leukste, gezelligste ook de hoogst spelende voetbalvereniging, op de zaterdag, van Deventer te worden.

Wij(k) voor elkaar wil mede door deze aanpassingen onze betekenisvolle maatschappelijke rol verder vergroten.

De stichting is hierin meer dan geslaagd, en zijn hierin een landelijk voorbeeld en fieldlab. De activiteiten van de stichting zijn sterk groeiende en daar hebben we gezamenlijk profijt van.  Zo heeft de stichting het mogelijk gemaakt dat er nieuw meubilair voor de kantine is aangeschaft, er een nieuwe grote koelkast komt, en worden er drie grote tv’s opgehangen waar nieuws, kleedkamer indeling, uitslagen, standen en sponsoren op te zien zijn.

Om te voorkomen dat onze elektriciteit steeds weer gaat uitvallen, zullen er aanpassingen aan de meterkast worden gedaan zodat ook de keuken een facelift kan krijgen.

Donderdag 2 Juli gaat de kantine weer open. Bent u ook benieuwd hoe de kantine en ons terras eruit ziet, dan bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom. Uiteraard ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

• LET OP
    Voetbalcomplex gesloten van maandag 13 juli tot en met zondag 2 augustus.

Afsluiting seizoen teams.
    Eerst gingen we er nog vanuit dat het seizoen niet kon worden afgesloten. Gelukkig kan dit weer en veel teams maken gebruik van ons aanbod om het seizoen af te sluiten met een barbecue avond.