• Sinds een aantal jaren hangt er een sponsorbord van Helios 1 in de kantine van Sv Helios.

• En ook jouw naam/team/groep/familie etc. kan daarop komen te staan, door een bijdrage van €50,- word je ‘’Vrienden van Helios 1’’ en komt jouw (groeps)naam op het sponsorbord. Daarnaast hebben we jaarlijks een sponsoravond met een drankje en een hapje. Wat dit seizoen een groot succes was!

Ook zijn we nog opzoek naar bedrijven die zich willen inzetten als balsponsor, we zoeken voor het nieuwe seizoen nog een aantal balsponsoren voor de thuiswedstrijden.

Voor €150,- ben je met jouw bedrijf tijdens een thuiswedstrijd de balsponsor!

Balsponsor

• Bedrijfsnaam wordt omgeroepen voor 1 thuiswedstrijd
    • Staat er na de wedstrijd een drankje klaar
    • Logo van het bedrijf op het sponsorbord
    • Sponsoravond met een hapje en een drankje

Daarnaast breiden we de sponsoring voor komend seizoen uit met één hoofdsponsor (€750,-) en één subsponsor (€350,-).

• Bedrijfsnaam wordt omgeroepen voor elke thuiswedstrijd
    • Staat er na elke thuiswedstrijd een drankje klaar
    • Logo van het bedrijf extra groot op het sponsorbord

Subsponsor

• Bedrijfsnaam wordt omgeroepen voor de 3 door jou gekozen thuiswedstrijden
    • Staat er na 3 thuiswedstrijden een drankje klaar
    • Logo van het bedrijf middelgroot op het sponsorbord
    • Sponsoravond met een hapje en een drankje

Het bord begint voller en voller te raken en de aanmeldingen stromen binnen, want wie wil er nou niet met zijn bedrijf op het sponsorbord of vrienden van Sv Helios 1 zijn?

U kunt zich aanmelden via mike_gerritsen@hotmail.nl

Bedankt namens de selectie van Sv Helios 1