• Twee weken lang zijn we nu volop bezig met de training op ons complex. De inzet van velen is geweldig. Natuurlijk gaan sommige dingen In het begin niet zoals je graag zou willen, want waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dagelijks wordt er geëvalueerd en hebben het zeer op prijs gesteld dat enkele leden ons “opbouwende kritiek” hebben gemaild of vragen hebben gesteld over zaken die onduidelijk zijn.

Uitbreiding activiteiten na 11 mei.
    Vanaf 11 mei mogen ook de senioren trainen, mag Avior op de beachvolleybalvelden ( onder eigen verantwoordelijkheid) en mogen de boodcampers weer op het terras, uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand..
    O ja, soms vergeet ik ook even die afstand, maar zijn er anderen die je daarop attenderen, Ik vind dat fijn en hoop dat dat ook voor u geldt.

Ouders en leden die niet meedoen mogen niet langs de velden maar kijken belangstellend vanaf de parkeerplaats. Doe dat verstandig en ook op 1.5 meter van elkaar. Blijf gezond.