• Beste allen,

  Wat een gigantisch feest hebben wij de afgelopen twee weekenden gehad, mede mogelijk gemaakt door heel veel geweldige vrijwilligers en betrokkenen bij ons elftal en die mooie vereniging. Heel veel dank daarvoor!

  Het kwam ons in de kampioenswedstrijd zeker niet even aanwaaien tegen een gebrand HSC’21, maar door veel passie en strijd (en de steun langs de kant) hebben we uiteindelijk toch de 0-1 over de streep kunnen trekken en het kampioenschap kunnen verzegelen. Dat Helios leeft zien we al het hele seizoen, in veel wedstrijden kunnen wij dan ook rekenen op de steun van een grote groep supporters en dat geeft ons een extra steun in de rug.

  We hebben een aantal mooie wedstrijden mogen spelen dit seizoen en voor ons was de mooiste toch wel thuis tegen Blauw Wit ’66. Een overvol complex en een overtuigende 5-0 overwinning waarmee we de koppositie veroverde en uiteindelijk niet meer weggaven.  

  Volgend seizoen zie je ons terug in de derde klasse en hopelijk kunnen we ook dan weer op jullie support rekenen, want wij hebben echt genoten dit seizoen! Jullie kunnen ook dan weer op onze volledige inzet rekenen.

  We hebben nu nog twee wedstrijden te gaan, waarvan de eerste uit bij GFC (waar we ons natuurlijk tegen willen revancheren). En de laatste op 20 mei thuis tegen Almen, laten we dan hopen op geweldig mooi weer en een gezellige 3e helft zoals dat alleen bij Helios kan.

  Nogmaals dank,
  Selectie en staf Helios 1