• Zaterdag 18 november. Vandaag de thuiswedstrijd tegen SSA Wisch.

Voor ons (en veel anderen) een totaal onbekend team van een nieuwe fusievereniging. Dit team heeft 2 wedstrijden gewonnen en 1 verloren. We verwachten een zware wedstrijd.

We hebben vandaag wederom veel spelers dus kunnen we naar hartenlust wisselen. Het begin is voor ons. We zijn meteen het betere team en zetten de verdediging en middenveld van Wisch onder druk. De eerste grote kans komt uit een uittrap van Jeroen. Anton krijgt de bal in de voorhoede en speelt af op Lars. Zijn inzet gaat echter naast.

Daarna volgt een kopbal uit een corner die helaas ook naast gaat. Een schot van Martijn wordt gekeerd en een afstandsschot van Anton gaat via de keeper over. Zo krijgen we in de eerste helft veel kansen maar scoren we niet. We krijgen uit een spaarzame tegenaanval bijna zelfs een doelpunt tegen als Jeroen te laat is met uitlopen. Een mooie sliding van Job voorkomt de treffer. Zo staat het bij rust nog steeds 0-0.

In de 2e helft gaan we, met veel invallers, gewoon op dezelfde voet verder. De tegenstander wordt onder druk gezet en de kansen vliegen je weer om de oren. Schoten van Lars, Rik en Daan gaan echter allemaal langs het doel. Het duurt tot de 82 minuut als Mandel een diepe bal van Noah beter inschat dan de keeper. Hij is eerder bij de bal, kan de keeper omspelen en de bal in het lege doel schieten. Eindelijk de terechte 1-0 voorsprong.

Gezien het spelbeeld zou je zeggen dat het nu simpel uitspelen moet worden. Het loopt echter anders. Wisch gaat nu vol voor de aanval en wij lopen steeds meer achteruit. De opbouw is vervangen door lange ballen en je voelt de onrust opkomen. Nadat Wisch eerst al tegen de paal heeft geschoten schiet Wisch uiteindelijk in de 94e!!! minuut de bal in ons doel. Meteen daarna fluit de scheidsrechter af en is Wisch met dit gelijkspel de morele winnaar.

KORTOM: 2 verloren punten in een wedstrijd waar we zeker 4 of 5 x hadden moeten scoren. Had je hier 3 punten gepakt dan hadden we weer in de subtop gestaan. Nu blijven we aan de onderkant van de middenmoot. Het voetbal en druk zetten was grotendeels goed. Het slot was echter belabberd. Uithuilen en doorgaan. Volgende week wacht RDC. Wederom een echte 6-punten wedstrijd.

Opstelling: Jeroen, Tim(46e Corné, 75e Tim), Opa(60e Daan), Job(46e Lars H.), Ferdie(46e Luc), Daan(46e Marnix), Rik, Damian(46e Noah), Lars W., Anton(46e Mandel), Martijn(60e Thomas)

Scoreverloop:

=

82e         Mandel (assist Noah

Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)