• Warnsveldse Boys JO19-2 – SV Helios JO19-2      4-2

Afgelopen zaterdag 4 mei stond de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys JO19-2 op het programma.

We verzamelden bij Helios om 10.45 uur en gingen met goede moed naar de uitwedstrijd in Warnsveld.

Even later zijn we ter plaatse en gaan we de kleedkamer in. De mannen van Helios beginnen 10 minuten later aan de warming-up. Om 12 uur begint de wedstrijd en Helios start alweer slecht aan de wedstrijd. Binnen 180 seconden, oftewel 3 minuten staat Helios alweer achter met 1-0, wat niemand had gehoopt maar toch stiekem bang voor was. Maar de mannen van Helios verliezen de moed niet en blijven sterk voetballen. Dat resulteert in de 19e minuut met de 1-1 van Ruben Keetels. En dan gaan we de rust in met de stand 1 tegen 1. Ook gingen we van grensrechter wisselen. Simon Voerman onze grens van de eerste helft ging wisselen met onze boomlange spits Yorrick van Ittersum. Onze coaches Harm-Jan en Patrick voeren een paar wissels door in de hoop dat dit in een overwinning resulteert, maar helaas na alweer 7 minuten spelen in de tweede helft staat Helios alweer 2-1 achter. En je raadt het al, Helios staat alweer te slapen achterin. Wat dit jaar al veel te vaak is gebeurd. Na 60 minuten moest Brent Ganzevles het veld verlaten want hij was ineens moe.

Nou ja goed, 2-1 achter met nog 38 minuten te spelen is alles nog mogelijk. Helios breekt soms door de linie van Warnsveld maar Helios mist veel. Voor de rest is de wedstrijd een beetje verdeeld. Maar ineens bedacht de centrale verdediger van Warnsveld laat ik er maar eens harder invliegen waardoor onze linksbuiten Kevin Geurtsen helaas met een blessure van het veld moet. Even later in de 64ste minuut krijgt Helios de 3-1 tegen. En het lijkt erop dat Helios alweer geen punten pakt. Maar Helios geeft niet op want ze zijn de hele tweede helft beter. Tot scoren komt Helios maar niet en als je ze zelf niet maakt, maakt de tegenstander ze. In de 88ste minuut maken ze dan ook de 4-1. Het zat niet mee voor Helios vandaag maar dat zit het wel vaker niet. Toch maakt Helios in de 90ste minuut een goal via de strafschop die benut werd voor Jop Vennink.

4-2 werd dan ook de uitslag waardoor Helios nog steeds flink laatste staat. Bij deze wil ik Thijn, Timon, Levi en Ruben bedanken voor het meedoen.

Volgende week dinsdag staat er weer een wedstrijd op de planning tegen Colmschate JO19-2 en gaan we er weer met frisse moed tegenaan!

Groet Brent