• Helios JO19-2 - Wijhe’ 92 JO19-2          0-3

Op de 1e warme zaterdag van het jaar spelen Helios en Wijhe een competitiewedstrijd.

Voor ons is dit een hoger staande tegenstander  die we nog niet eerder hebben getroffen dit seizoen. Na een goeie warming up met veel focus met nog hier en daar een pijntje van 3 weken geen wedstrijd gaan de spelers met goede moed naar het veld.

De 1e 5 minuten van de wedstrijd is het balbezit verdeeld en lijkt het een gelijkwaardige te worden tot de 0-1 valt van Wijhe waardoor Helios ineens tegen een achterstand aan kijkt.

15 minuten later hebben we de 1e uitvaller (Joost) die niet meer door kan waardoor er in plaats van een ruime 3 wissels op de bank er nog maar 2 wissels zijn.

Na een gelijkwaardige 20 minuten scoort Wijhe vlak voor rust de 0-2 en gaat Helios de rust in met een achterstand waar je niet makkelijk uit komt. Toch gaan we gemotiveerd de kleedkamer en spreken af vol voor de ommekeer te gaan. We beginnen weer fris aan de 2e helft en zijn gemotiveerd om deze wedstrijd om te draaien maar na 54 minuten in de wedstrijd scoort Wijhe de 0-3 en is de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.

Door een gedwongen wissel voor nog een geblesseerde (Sven) en nog 1 speler in het veld die terug is gekomen van een blessure (Jesse) ziet het er niet goed uit voor Helios en in is zaak om de score zo klein mogelijk te houden.

De laatste 30 minuten van de wedstrijd heeft Helios goed stand kunnen houden en is er niet meer gescoord toch gaan de spelers naar de kleed kamer met een bedroeft gezicht.

Volgende week een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen.

Aldus Joost Heijink