• Nee, hij kon niet achterblijven, na Waslander en Lieftink was het nu de beurt aan Jarmo om een hattrick te maken. Helios speelde vanmiddag tegen Losser, de nummer vier van de competitie en won na een enerverende wedstrijd met 5-3. Eenvoudig was het in eerste instantie niet, hier stond één van de op dit moment betere tegenstanders op het veld. Toch was het Helios, wat in de eerste minuut al de kans kreeg de score te openen. Serkan Kinaci werd door Jarno van den Bos op rechts vrijgespeeld, zijn voorzet werd net voor de inkomende Jarmo in ‘t Hof door een verdediger van Losser geblokt.

  Het was Losser dat in de 5e minuut op voorsprong kwam. Vanuit een corner viel de bal tussen de verdedigers van Helios en Tim Damhuis van Losser in, Tim wist er wel raad mee en scoorde de 0-1.

  Dit was Helios niet gewend, maar nog geen twee minuten later scoorde Jarmo, nadat  Djeremy in de diepte werd weg gestuurd door Mike, die vervolgens Jarmo in stelling bracht en de 1-1 liet aantekenen. Daarna ging het op en neer, een prachtige wedstrijd voor iedereen die aanwezig was.

  In de 20ste minuut brak Losser na een lange bal op links door, de teruggetrokken bal werd hard ingeschoten, en kwam tegen de arm van de inkomende Fabian Put, de scheidsrechter zag hier een penalty in die door Ruben Bonte werd benut 1-2.

   

  Reeds drie minuten later zet Helios de teller al weer op 2-2. Jarmo wordt binnen de 16 strak in de voeten gespeeld, probeert weg te draaien, maar wordt tegen de grond gewerkt. Penalty, die door Jarmo strak wordt ingeschoten.

   

  Beide teams creëerden daarna diverse kansen en gingen vol voor de winst. In de laatste minuut van de eerste helft stuurt Sander, Serkan de diepte in, zijn voorzet wordt door Jarmo ingeschoten 3-2  Een onvervalste hattrick!

   

  Hierna probeert Losser via veel balbezit de druk op te voeren en komt door een fout van onze doelman Sven op 3-3. Sven verzuimt de bal uit te trappen, maar probeert het voetballend op te lossen, de bal komt in de voeten van Nijmeijer van Losser en scoort in een leeg doel de 3-3.

   

  Niet lang getreurd, want 8 minuten later komt Helios weer op 4-3. Een vrije trap wordt door Glenn strak voorgegeven en door Fabian ingekopt. Echter weet de keeper de bal in eerste instantie nog te keren, maar was het Bastiaan die de terugkomende bal alsnog strak inschiet.

   

  Daarna was het weer Sander die met een mooie pass Kinaci op rechts wegstuurt. Zijn voorzet geeft Jarmo de kans om zijn vierde te verzilveren 5-3.

   

  Losser probeerde het daarna nog wel, maar het was vooral Helios wat de kansen creëerde, maar niet meer tot scoren kwam. Eindstand 5-3.

   

  Volgende week is Helios vrij en speelt 9 december uit tegen Blauw-wit’66 uit Holten.