• Gisteren, 25 november, liep de kantine van Helios aardig vol. 72 leden waren op de ledenvergadering aanwezig. Naast alle andere punten was er natuurlijk veel belangstelling voor het punt "overgang van de zondag naar de zaterdag".

Na een gedegen uitleg, werd er gestemd. Van de 72 aanwezigen waren er 69 leden voor en drie tegen.

Het bestuur kwam met dit voorstel nadat zij zich door de volledige selectie en trainers gesteund wist om deze stap te maken. De grootste reden was de groei in de laatste jaren naar de zaterdag. Verder werden er door de leden uiteraard kritische vragen gesteld over de consequenties van deze stap. Bijvoorbeeld het tijdstip van voetballen. Maar dat mocht allemaal niet verhinderen dat er een overgrote meerderheid achter het voorstel staat.