• Sv Helios wint de eerste bekerwedstrijd tegen RDC met 5-3. Het leek net of de laatste wedstrijd van het vorig seizoen werd voortgezet. RDC met veel mensen in de verdediging, loerend op een counter. En Helios wat zeker in de eerste helft 80% balbezit had, probeerde de gaten in de defensie te vinden. Al gauw was het raak. na een combinatie tussen Beekman en Waslander werd de bal snel doorgespeeld naar Sander Krijns die in de 9e minuut via onderkant lat scoorde. 1-0

  Toch was het RDC die in de 17e minuut na een afstandschot, langzij kwam. Sven kreukniet, de vervanger stond net op het verkeerde been en was kansloos.1-1.

  Twee minuten later zette Helios weer alles recht. Na een prachtige pass van 40 meter door 

  Jarno van den Bos scoorde Djeremy Waslander in de de 20 ste minuut de 2-1.

  Drie minuten later was het weer raak, Jarmo van 't Hof werd omarmd door zijn tegenstander, werd neergehaald binnen de zestien, penalty, deze werd door Jarmo zelf goed

  ingeschoten 3-1.

  In de rust werd er door beide trainers gewisseld en was het Helios dat in de 55 ste minuut na een mooie steekpass van Fabian Put via Djeremy Waslander de 4-1 op het scorebord bracht.

  Nu zou je denken dat Helios door zou gaan drukken, maar het tegendeel was waar. Helios speelde steeds slordiger, RDC werd feller en scoorde na een fout in de verdediging de 4-2.

  RDC kreeg meer kansen maar was slordig in de afwerking. in de 73 ste minuut was het Beekman die op rechts doorbrak en Bastiaan Lieftink wist te bereiken, die de 5-2 scoorde.

  RDC ging volop door, kwam op links goed door en de voorzet werd door de volledig vrijstaande spits strak ingekopt 5-3. Drie minuten voor tijd was het weer RDC wat doorbrak, probeerde Sven Kreukniet via een lob te passeren, maar deze tikte de bal knap over zijn eigen doel.

  Volgende week 14.30 uit tegen de kon. UD