• Technisch Hart

  Het Technisch Hart SV Helios (voorheen Commissie Voetbal Technische Zaken) houdt zich bezig met het voetbal technische beleid op de korte en middellange termijn van SV Helios. Het Technisch Hart SV Helios wordt gevormd door een vertegenwoordiging vanuit het bestuur (Patrick Geijsen), het Hoofd Technische zaken (Marco Waslander) en een aantal leden vanuit de verschillende disciplines (trainers, coördinatoren, scouting). Het Technisch Hart SV Helios houdt zich bezig met het beleid over de jeugd en senioren.

 • Van Visie naar beleid

  Hoe mooi zou het zijn als onze jongste jeugd als lid de schoffelploeg gaat bereiken. Een leven lang lid van SV Helios waarbij je zo lang mogelijk kan en mag voetballen. En misschien zijn er wel voetballers die trainer of scheidsrechter willen worden of op een andere manier een bijdrage aan SV Helios willen leveren. En uiteraard iedereen binnen zijn eigen talenten en mogelijkheden. Ieder lid van Helios is belangrijk en die willen we graag faciliteren. Het beleid zal hierop worden afgestemd. Het huidige beleid zal worden geactualiseerd en voor iedereen die een SV Helios hart heeft toegankelijk leesbaar zijn.

 • Investeren in voetbal

  Voor spelers willen we goede faciliteiten bieden, goede wedstrijd- en trainingsmogelijkheden, materialen, kleding, activiteiten, trainers, teammanagers, etc. Wij willen spelers de mogelijkheid bieden zich zo goed mogelijk te ontwikkelen en het maximale uit zijn of haar voetbalcarrière laten halen. Om dit mogelijk te maken willen wij ook onze trainers de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor selectietrainers maar juist ook de trainers op de andere teams. Wij hebben een voorkeur voor trainers uit de eigen “Helios familie” en willen hen dan ook de gelegenheid bieden zich hierin te ontwikkelen. Door begeleiden en opleiden. Selectietrainers gaan hierin een belangrijke rol spelen en gaan trainers begeleiden. Door goede trainers kunnen we onze voetballers beter leren voetballen.

 • Indeling Teams

  Het selecteren van spelers voor het samenstellen voor teams is voor onze coördinatoren, trainers en scouts steeds weer een uitdaging. Om dit goed te kunnen begeleiden zijn er criteria welke als uitgangspunt dienen. We houden rekening met leeftijd, voetbaltalent, omvang van de teams en o.a. sociale belangen ook in deze volgorde.

 • Coordinatoren

  Hoofd VTZ Marco Waslander vtz@svhelios.nl
  Senioren Patrick van de Pol senioren@svhelios.nl
  JO15 t/m JO19 Harm Jan Bouwmeester junioren@svhelios.nl
  JO08 t/m JO13 Stefan Brouwer pupillen@svhelios.nl
  Meidenvoetbal Ramon Taroenodikromo coordinatormeiden@svhelios.nl