• De laatste week is er hard gewerkt om het mogelijk te maken dat jongeren weer kunnen sporten. Voordat je dit voor elkaar hebt moet er heel wat gebeuren. Mede door een goede en prettige samenwerking tussen bestuur, Technisch Hart, enkele Heliosleden en onze stichting Wij(k) voor elkaar is dit voor elkaar gekomen. "SAMEN STAAN WE STERK".
    Gerard Kok, voorzitter

Vanaf 4 mei weer trainen! (incl. schema & richtlijnen)

Beste leden van SV Helios,

Wij hebben als vereniging groenlicht van de gemeente gekregen om te starten met de trainingen voor onze jeugdleden. Mooi nieuws natuurlijk, maar dit kan alleen als we ons strikt aan de richtlijnen houden.

Allereerst hebben we besloten om bij de Jongens nog niet direct te starten met de indelingen voor komend seizoen, maar om die zeker een maand op te schuiven (t/m 31 mei). Wij willen iedereen de kans bieden om dit seizoen op gepaste wijze af te sluiten en is het daarbij lastig om te starten met indelingen met 1.5m-voetbal. Daarom schuiven we dit nog even voor ons uit, omdat nu het belangrijkste is dat al onze jeugdleden weer het veld op kunnen. De meiden vanaf -15 hebben een mail ontvangen. Over de uitkomst van de vragen die daarin zijn gesteld, krijgt men nog een antwoord.

Voor de jeugdleden onder de 12 jaar zijn er geen specifieke richtlijnen nodig en die kunnen trainen op de woensdagmiddag, wel vragen wij ook die leden om de richtlijnen te volgen die bij de hoofdingang van ons complex vermeld staan (verder in het verhaal meer uitleg).

Voor de jeugdleden boven de 12 jaar mag er alleen getraind worden met 1.5m afstand. Hoe dan? Dat vraagt een hoop creativiteit en aanpassingsvermogen van onze leden maar vooral van onze trainers/leiders.

Wij zetten hieronder een link met wat suggesties onder elkaar. Heb je alsnog geen idee hoe dit aan te pakken dan horen wij dat als Technisch Hart graag. Wij helpen waar nodig.

1.5m trainingen:

Wij begrijpen dat dit absoluut niet makkelijk is, maar dit biedt ons wel de mogelijkheid om weer met de mooiste bijzaak van het leven bezig te zijn.

Op de trainingsdagen loopt er een coördinator rond die iedereen wijst op de richtlijnen en zal men er ook op aanspreken mocht dat nodig zijn.

Trainers, begeleiders van de training zorg ervoor dat u alle maatregelen  goed leest, zodat we zonder problemen  kunnen gaan opstarten…

Succes en houd je A.U.B. aan de bijgevoegde voorgeschreven richtlijnen!

Wij willen jullie (en je ouder(s)) vragen dit te lezen en ook bij je trainer kenbaar te maken dat je het gelezen hebt, pas dan kan er getraind worden!

NIET EERDER!