• Met een frisse start, maar later door het zonnetje een stuk aangenamer, werd er afgelopen zaterdag een voetbalclinic op het hoofdveld van SV Helios afgewerkt. Zowel de ochtend als de middag kon onze jeugd aan de slag met verschillende voetbalvormen waarbij verschillende aspecten van het voetbal aan bod kwamen. Dit alles werd georganiseerd door ons 1e elftal. Zo konden er penalty’s worden genomen op de beste keepers van onze club, kon je meten hoe hard je kon schieten en stond er een parcours uit waarbij balvaardigheid, souplesse en precisie een belangrijke rol speelden. Bij elke activiteit stonden een aantal spelers om alles in goede banen te lijden. Aan het einde van de rit kregen de winnende teams nog een mooie medaille uitgereikt door de teamleider van het 1e

    2 deelnemers aan de clinic: Wat vond je leuk eraan?

    Rinse: Eigenlijk alles.  De trainers waren heel fanatiek en grappig.  We deden veel andere oefeningen, vooral de snelheidsmeter en het punten doel vond ik erg leuk. Ik zou het heel leuk vinden om dit vaker te doen.

    Finn:  Er waren veel leuke oefeningen bijvoorbeeld: penalty’s schieten, meten hoe hard je schiet,  een doek met gaten en punten waar je op schiet, schieten in goals met een gekleurd hesje, een oefening op tijd en een klein partijtje. Op het doek schieten vond ik het leukst. Het was een leuke middag, bedankt voor het organiseren!