• Wedstrijdsecretariaat

  Het wedstrijdsecretariaat houdt zich bezig met allerlei zaken rondom het wedstrijdprogramma. Denk hierbij aan veld- en kleedkamerindeling, wedstrijdwijzigingen, oefenwedstrijden, communicatie met de KNVB, het regelen van oefenwedstrijden en aanwezigheidsdienst op zaterdag. Het wedstrijdsecretariaat is gesplitst tussen jeugd en senioren.

  Afgelastingen

  Wedstrijden worden afgelast door de KNVB of door de verenigingen zelf. Soms is een afgelasting op vrijdagavond al bekend, maar het kan ook pas op zaterdagochtend worden besloten. De meest actuele stand van zaken rond afgelastingen staat altijd op de website. Houd daarom altijd de website in de gaten!  

  Wedstrijdwijzigingen

  Het uitgangspunt is om de wedstrijden te spelen volgens het door de KNVB vastgestelde programma. Als een team spelers tekort komt, dan moeten er spelers worden geleend van een ander elftal. Lukt dit niet? Dan kan het wedstrijdsecretariaat in overleg met de tegenstander de wedstrijd naar een andere datum verplaatsen. Uiteraard gelden hier regels voor die bij het wedstrijdsecretariaat bekend zijn. Dus mocht je een wedstrijd willen verplaatsen, schakel dan altijd het wedstrijdsecretariaat in. Let op: dit verzoek moet uiterlijk 10 dagen voor de geplande wedstrijd bij ons bekend zijn! 

  Aanwezigheidsdienst

  Er is op zaterdag altijd iemand van het jeugdwedstrijdsecretariaat aanwezig die zorgt voor de ontvangst van tegenstanders en scheidsrechters. Hij zorgt dat de velden gereed zijn voor de wedstijden en reikt de wedstrijdballen uit. Daarnaast worden de uitslagen van de E- en F-pupillenwedstijden aan de KNVB doorgegeven en wordt waar nodig assistentie verleend bij het invoeren van het Digitaal Wedstrijd Formulier voor de overige jeugdteams. Tenslotte proberen wij alle vragen die met de wedstrijden te maken hebben te beantwoorden.

  Wedstrijdsecretariaat

  Algemene mail: wedstrijdsecretaris@svhelios.nl