• Inschrijven

  Je wordt lid van Helios door het digitale inschrijfformulier (Word Lid!) in te vullen

  Eerst meer weten?
  Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met de coördinator van jouw categorie (Technisch Hart).

  LET OP: Speciaal voor nieuwe jeugdleden is op zaterdagochtend iemand op het wedstrijdsecretariaat van Helios aanwezig om meer over de club te vertellen. Een routebeschrijving naar Helios vind je hier (routebeschrijving)

  Overschrijven?
  Wil je je laten overschrijven naar/van een andere club? Dan kan dat gedurende de reguliere overschrijvingsperiode van 16 april tot 15 juni. Buiten deze periode gelden er afwijkende regels. Afhankelijk van je spelniveau en je leeftijd kan de KNVB dispensatie verlenen m.b.t. je overschrijvingsverzoek. Een overschrijving geldt voor Helios als een beëindiging van het lidmaatschap. Een overschrijvingsverzoek wordt niet gehonoreerd indien een speler bijvoorbeeld een contributie achterstand heeft of nog teamkleding moet inleveren. De vereniging legt dan een financiële blokkade op. De overschrijving wordt in dat geval niet doorgevoerd totdat alle verplichtingen zijn voldaan. Meer informatie: ledenadministratie@svhelios.nl

  Contributie

  Als lid van Helios moet je natuurlijk ook contributie betalen. Per 1 januari 2023 zijn de kwartaaltarieven in euro's:

   VeldZaalVeld + Zaal
  Pupillen geen competitie € 24,00    
  t/m JO13 (pupillen) € 49,00    
  t/m JO19 (junioren) € 54,00    
  Senioren € 74,00 € 49,00 € 85,00
  Steunlid € 20,00    

  Het niet kunnen betalen van de contributie mag echter geen belemmering vormen om lid te worden. Daarom werkt Helios samen met Stichting Leergeld.

  Leden die inmiddels gebruik maken van Stichting Leergeld kunnen de cheques inleveren bij Helios t.a.v. Contributieadministratie. Opsturen mag ook: Corrie Tendeloostraat 4 / 7421 LN Deventer. Mocht je vragen/opmerkingen hebben hierover stuur dan een mailtje naar: penningmeester@svhelios.nl.

  Belangrijk
  Helios kent een vrijwilligersbeleid. Informatie hierover kun je lezen in het bijgevoegde document "Vrijwilligersbeleid tbv nieuwe leden". Meer algemene informatie over het vrijwilligersbeleid bij Helios vind je (vrijwilligersbeleid).